De ce sa alegeti antifoanele NoNoise?

Protectie

Surditatea indusa de zgomot este ireversibila, prin urmare protectia auzului este foarte importanta pentru persoanele care sunt nevoite sa stea in medii cu zgomot ridicat.Tulburarile de auz nu se produc instantaneu, sunt consecinta lipsei de protectie a auzului pe perioade lungi de timp.

Auzul este afectat incepand de la 80 dB, fiecare crestere cu 3 dB a nivelului de zgomot este echivalenta cu dublarea efectului nociv asupra auzului. Protectia auzului cu ajutorul antifoanelor este eficienta numai daca acestea sunt purtate pe toata perioada expunerii la zgomot. Antifoanele NoNoise asigura protectia auzului fara a provoca iritare si fara a afecta comunicarea normala cu alte persoane din apropiere.

Precizie ridicata

Filtrele din interiorul antifoanelor NoNoise sunt fabricate in cuptoare speciale la temperaturi de peste 2700 ° C dintr-un material ceramic pe baza de oxid de zirconiu. Calitatea materialului ceramic si procesul de productie controlat strict in toate etapele, asigura filtrarea precisa a sunetelor. Canalul in forma de tub Venturi din interiorul filtrului ceramic absoarbe undele sonore in mod diferit fata de alte filtre, pastrand conversatiile clar audibile.

Experienta

In cei peste 20 de ani de cercetare si productie de dispozitive personalizate pentru protectie auditiva, inginerii si specialistii in audiologie din cadrul companiei NONOISE B.V. au dezvoltat cu succes cea mai larga gama de antifoane destinate practicantilor sau pasionatilor de sporturi cu motor sau sporturi acvatice, a celor care lucreaza in sectorul industrial, a pasionatilor de vanatoare sau tir sportiv, a celor care calatoresc cu avionul sau a celor care doresc sa aiba parte de un somn linistit.

Certificari

Toate variantele de antifoane NoNoise sunt testate si aprobate de catre IFA (Institutul German de Sanatate si Securitate in Munca) si respecta cu strictete reglementarile standardului European EN 352-2:2002.

 

Pierderea auzului

In urma unor studii recente s-a stabilit ca peste 10% dintre tinerii cu varsta intre 16 si 30 de ani sufera de pierderea permanenta a auzului, numarul acestora fiind in continua crestere. Acest lucru poate fi cauzat de deficiente naturale legate de varsta, dar de multe ori este cauzat de deteriorarea auzului.

Expunerea excesiva la zgomot puternic poate provoca nu numai deteriorarea auzului, ci si alte probleme de sanatate cum ar fi tinitus (zgomote sau vajaieturi in urechi), cresterea tensiunii arteriale sau hipersensibilitate la sunete.

Expunerea la niveluri de zgomot de peste 110 dB produce imediat daune ireversibile ale auzului. Pentru niveluri de zgomot cuprinse intre 80 si 110 dB riscul afectarii auzului depinde de durata expunerii la zgomot.

Diagrama de reprezentare a efectului decibelilor asupra auzului este logaritmica, astfel, fiecare crestere cu 3dB, peste limita maxima, este echivalenta cu dublarea efectului nociv asupra auzului.

In tabelul de mai jos sunt prezentate cateva exemple de situatii comune in care suntem expusi la zgomot, timpul in care se produce lezarea auzului, precum si varianta de antifoane NoNoise recomandata.

Protectie dovedita

Design unic pentru protectie optima

Compania NoNoise B.V. a dezvoltat singurele antifoane care filtreaza sunetele prin intermediul unui filtru ceramic amplasat in canalul auditiv extern al urechii. Efectul acestei inovatii consta in filtrarea undelor sonore de intensitate ridicata inainte ca acestea sa ajunga la timpan, asigurand astfel protectia optima a urechii.

Acuratetea cu care antifoanele NoNoise filtreaza undele sonore permit evitarea ocluziei canalului auditiv, comparativ cu antifoanele clasice din ceara sau spuma. Filtrele ceramice din interiorul antifoanelor va permit sa purtati conversatii normale, fara sa aveti senzatia de urechi infundate. Usurinta cu care purtati conversatiile va face sa uitati ca aveti antifoanele in urechi.

Precizie ridicata

Filtrele din interiorul antifoanelor NoNoise sunt fabricate in cuptoare speciale, la temperaturi de peste 2700 ° C, dintr-un material ceramic pe baza de oxid de zirconiu. Calitatea materialului ceramic si procesul de productie controlat strict in toate etapele sunt foarte importante in acuratetea atenuarii zgomotelor. Datorita acestor caracteristici unice, antifoanele NoNoise asigura filtrarea precisa a sunetelor. Canalul in forma de tub Venturi din interiorul filtrului ceramic absoarbe undele sonore in mod diferit fata de alte filtre care au canal drept, pastrand conversatiile clar audibile. Fiecare varianta de antifoane NoNoise are o forma specifica a canalului in forma de tub Venturi, pentru a asigura protectie optima pentru fiecare tip de zgomot.

De ce sunt diferite antifoanele NoNoise fata de antifoanele clasice?

  1. Canalul in forma de tub Venturi este diferit pentru fiecare varianta de antifoane.

  2. Filtrele ceramice, patentate de catre compania NoNoise B.V., sunt pozitionate in interiorul canalului auditiv extern al urechii, pentru protectie optima.

  3. Va permit sa purtati conversatii normale, fara a produce ocluzia canalului auditiv sau a avea senzatia de urechi infundate.

  4. Designul unic cu trei sectiuni de etansare de diametre diferite (cuprinse intre 6 si 13 mm), asigura confort maxim pentru orice varsta si conformatie a urechii.

  5. Confectionate din material plastic hipoalergenic si termorezistent, fara continut de silicon.

Testate clinic

Compania NoNoise B.V. are peste 20 de ani de experienta in cercetarea si dezvoltarea de dispozitive pentru protectie auditiva destinate uzului profesional sau militar. Experienta acumulata in acesti ani de cercetare a permis specialistilor din cadrul companiei sa imbunatateasca si sa eficientizeze continuu tehnologia de productie, pentru a oferi utilizatorilor dispozitive de ultima generatie usor de folosit la preturi competitive. Fabrica in care sunt produse filtrele ceramice este dotata cu cele mai noi tehnologii, astfel, fiind posibila asigurarea unui nivel ridicat de calitate si reducerea costurilor de productie.

Toate variantele de antifoane NoNoise sunt testate si aprobate de catre doua institutii germane care sunt recunoscute la nivel modial: IFA – Institutul German pentru Sanatate si Securitate in Munca - si DGUV – Consiliul National de Asigurare Impotriva Accidentelor-.

De asemenea, toate produsele companiei NONOISE B.V. respecta cu strictete directivele standardului European EN 352-2:2002.