Cum cumpăr

Ne puteți transmite comanda dumneavoastră folosind una dintre cele două modalități de mai jos:

  • on-line, 24 de ore din 24, 7 zile din 7
  • telefonic, la numărul de telefon 0268 474 363 în intervalul orar 9,00-15,00, de luni până vineri

Produsele pot fi comandate , utilizând meniul din partea de sus a paginii în care sunt afișate caracteristicile și detaliile acestora, apăsând butonul ’Adaugă în coș’.

Accesând ’Coșul de cumpărături’ puteți modifica numărul de bucăți comandat dintr-un anumit produs.

Pentru a adăuga alte produse intrați în pagina produsului dorit și repetați pașii descriși mai sus. Pentru a finaliza comanda, din pagina ’Coșul de cumpărături’, apăsați butonul ’Finalizează comanda’ , alegeți una din cele trei variante disponibile, completați toate câmpurile obligatorii, iar la sfârșit apăsați butonul ’Trimitere comandă’ pentru a finaliza comanda.

După efectuarea comenzii on-line, veți fi contactat telefonic pentru a confirma comanda, condițiile de livrare și modalitatea de plată.

În cazurile în care numărul de telefon și adresa de e-mail nu sunt corecte, ne rezervăm dreptul de a anula comenzile care au aceste informații incorecte.

Ne rezervăm dreptul de a amâna sau refuza livrarea produselor, în cazul în care ați optat pentru plata prin transfer bancar, până în momentul în care încasarea este listată în extrasele bancare.

Revânzători

Hamann S.R.L. este importator și distribuitor oficial în România al antifoanelor Nonoise.

Dacă sunteți interesați să vindeți întreaga gamă de antifoane sau doar modelul specific domeniului dumneavoastră de activitate, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0268 474 363 sau prin intermediul e-mailului.

Livrare & Retur

Livrare

Comenzile efectuate prin intermediul site-ului www.linisteinstant.ro vor fi livrate de către firma de curierat rapid aleasă de dumneavoastră.

Retur

În situația în care doriți, aveți posibilitatea să returnați produsele cumpărate în termen de 14 zile de la primirea acestora.

Pentru a putea accepta returul produselor, este necesar să fie îndeplinite următoarele condiții:

produsele să fie restituite în ambalajul original

produsele vor fi restituite fără urme de lovituri, zgârieturi, deteriorări sau fără urme de uzură

costul aferent transportului de retur va fi achitat de către cumpărător

vânzătorul va returna contravaloarea produselor în termen de cel mult 14 de zile din momentul primirii produselor.